Kinderschoenenmerk Develab presenteert zijn collectie voor zomer 2014. Een collectie voor nieuwsgierige jongens en meiden die gek zijn op bruisende avonturen. Boordevol energie en met een flinke dosis fantasie trekken ze eropuit. Van riddergevecht tot vliegen op draken… Met Develab schoenen aan hun voeten kunnen avontuurlijke kids de hele wereld aan.

Develab prikkelt deze zomer de fantasie met het thema Dungeons & Dragons. Een thema dat bij vrijwel ieder kind tot de verbeelding spreekt. De schoenen zijn stevig, de materialen ruig, met details die meteen de aandacht trekken. Met deze schoenen voelen kids zich de ridders en prinsessen van 2014. Klaar voor de wildste avonturen!

Ruige details
De collectie voor jongens barst deze zomer van de ruige details. Denk aan materialen met labels die doen denken aan wapenschilden en laserprints. In de meidencollectie zijn details als prinsesachtige studs, ruige dierenprints en materialen met een vintagelook te vinden. Ook hier worden laserprints en metallic finishes gebruikt voor een ridderwaardige look. Meiden kunnen tenslotte ook met draken vechten!