Binnenkort een jarige in huis? In deze blog lees je de leukste tips voor gezellige kinderfeestjes, maar ook voor originele en lekkere traktaties.

Wanneer je thuis een kinderfeestje viert, heb jij dan ook weleens het idee dat je politieagentje aan het spelen bent

Tips!

Een paar handige tips om een feestje thuis toch relaxed te laten verlopen:

  • Beperk het aantal kinderen. Bijvoorbeeld de leeftijd van de jarige + 1. Het is natuurlijk heel erg gezellig als er veel kinderen op het feestje komen, maar het maakt het feestje er niet altijd leuker op.
  • Kinderen zijn snel afgeleid, dus wissel de activiteiten met elkaar af. Kies tussendoor ook eens voor een buitenspel. Kunnen de kids lekker even uitrazen. Wedden dat het dan gezellig blijft?
  • Gebruik voor het uitpakken van de cadeautjes een spel. Zet alle kinderen in een kring op de grond en laat in het midden een fles ronddraaien. Als de fles stopt met draaien mag het vriendje of vriendinnetje waar de fles naar wijst een cadeautje geven.
  • Eindig het feestje met bijvoorbeeld een mooi voorleesverhaal of een leuke film.Vier jij het kinderfeestje liever buitenshuis? Op www.kidsproof.nl zoek je eenvoudig in jouw regio naar super originele feestjes voor jongens, meisjes, indoor, outdoor en nog veel meer. Wedden dat er iets voor jouw zoon of dochter bij zit.

Ieder jaar weer een uitdaging om iets origineels te bedenken voor de traktatie op school of voor thuis. Wat dacht je van deze originele ijsjes en lekkere spek-vuurpijlen?

Bron: Kidsproof.nl

Kidsproof.nl is één van onze favoriete websites waar wijzelf inspiratie opdoen. Of het nou voor een feestje, traktatie of een dagje uit is, er is hier van alles te vinden.

Veel plezier!