De zomer is nog in volle gang, maar toch ligt ‘ie in de loop van deze maand alweer in de winkels: de Develab Wintercollectie 2016. Kun jij niet wachten tot het nieuwe seizoen begint? It’s your lucky day! In deze blog vertellen we graag meer over de nieuwe collectie en showen we alvast een aantal herfst- en wintertoppers.

Dit najaar gaat Develab verder dan ooit. Het kinderschoenenmerk gaat naar de maan! Het thema van de Develab najaars- en wintercollectie 2016 is Moonwalkers. De collectie bestaat uit schoenen waarmee kids de straten, bossen, het strand en zelfs de maan onveilig kunnen maken. Denk aan sportieve sneakers en vintage look booties. Gladde materialen gecombineerd met textuur, ingenieuze patronen met rust en cleanheid. Modern, met een futuristisch tintje. Herkenbaar Develab, maar toch vernieuwend. Een galactisch geheel.

Coole contrasten
De coole kleurcontrasten in de jongenscollectie van Develab vallen meteen op. Neutrale kleuren als grijs, bruin en zwart worden gecombineerd met bijvoorbeeld neongroen en knallend geel. Supercool en toch gemakkelijk te matchen.

44121_637

41289_927

Metallic matters
De metallic details op de shoes uit onze meidencollectie passen helemaal bij het thema Moonwalkers. Van subtiel tot opvallend en van neutraal zilvergrijs tot een mix van kleuren: metallic is helemaal hot deze winter.

41220_63442158_621

Viva la vintage
Gloednieuw, maar wel met een vintage tintje. Zowel voor jongens als voor meiden heeft Develab coole schoenen met een vintage tintje. Van sneaker tot laars, met een mix van materialen of met een gedragen look. Mooi!

41301_63642154_753

Feels like the future
In een collectie met de naam Moonwalkers mogen schoenen met een futuristisch tintje niet ontbreken. Strakke designs, subtiele details, opvallende zolen: zowel jongens als meiden maken deze winter de blits op deze shoes.

41317_92641256_621

Meer weten?
Enthousiast geworden? Dan wil je de shoes misschien wel in het echt bekijken. Via onze storefinder vind je eenvoudig een verkooppunt bij jou in de buurt. Bekijk ook de andere jongens- en meidenschoenen uit de nieuwe collectie.