Zodra het weer beter wordt en de zon schijnt, willen de kids niets liever dan hun slippertjes aan. De vrolijke kunststof modellen zijn natuurlijk prima voor af en toe, maar wij begrijpen dat je het als ouder niet verstandig vindt dat ze deze elke dag dragen. Het biedt onvoldoende steun en het is niet altijd even veilig als ze klimmen en klauteren.
Daarom hebben wij superleuke sandalen en slippers ontwikkeld die ideaal zijn voor kids die buitenspelen, rennen en ravotten. En omdat je als ouder graag het beste voor je kind wil, zijn deze voorzien van een stevig voetbed en goede zool. Ook voor de kleintjes.

Voor de allerkleinsten zijn er hippe sandaaltjes met een flexibele zool en een sluiting.

Zodra ze onbekommerd en lekker op avontuur gaan, wil je dat ze dat veilig doen. Kies dan voor een model met een handige hielband voor net dat beetje extra steun.

Met deze slippers maakt jouw zoon of dochter helemaal de blits. Ze zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Zeker weten dat er een paar bij zit dat helemaal bij jouw kind past.

Kleine kinderen worden groot, dus ook de schoenen ?. En inmiddels weten ze dan zelf erg goed wat ze wel of niet willen dragen. Met deze stoere slippers maken zij hun outfit helemaal compleet.

Wil je weten wat wij nog meer in onze collectie hebben? Bekijk de complete collectie op onze website.