Op maandag kreeg ik mijn nieuwe schoenen bij Villa Pardoes. Ik vond het wel spannend, want ik wist tevoren niet wat voor schoenen het zouden worden. Ik ben er heel blij mee, ze zijn leuk en ze zitten lekker.

En dat is maar goed ook, want we hebben heel wat afgelopen in de Efteling. Het was koud en nat, maar daar heb ik geen last van gehad!
Ik ben gek op alle attracties die hard en/of hoog gaan. Dus mijn schoenen hebben het zwaar te verduren gehad.

Ze zijn mee geweest in het grote schip, ik ben zelfs in mijn eentje in de punt van het schip gaan zitten. En de schoenen zijn vast erg geschrokken toen ze ineens op de eerste rij van de Baron zaten en in de diepte keken. Gelukkig zaten ze goed vast en ben ik ze niet verloren onderweg. Daarna zijn ze helemaal door elkaar geschud in Joris en de Draak en de Vogel Rok en nat geworden bij de Vliegende Hollander. Maar mijn voeten bleven lekker droog. Ook binnen bij Villa Volta was alles prima!

Ik heb een heerlijke week gehad in Villa Pardoes met mijn ouders, en ook mijn vriendinnen zijn in het weekend geweest. Het was helemaal super om de hele week in de Villa en in de Efteling te zijn en het was veel te snel voorbij. Ik vind het erg jammer dat je maar een keer mag komen. Maar ik zal deze week nooit vergeten!

Rosanne van Gool, 12 jaar
Breda

 


 

Villa Pardoes bestaat dankzij de inzet van een groot aantal vrijwilligers, medewerkers en sponsoren die het belangrijk vinden dat ook ernstig zieke kinderen een onvergetelijke vakantie hebben. Samen werken we keihard om een droom te laten uitkomen. Develab wil daarbij helpen. Dat is waar we het voor doen. Meer weten over onze samenwerking met Villa Pardoes kijk dan hier.