Emiel is een klein ventje van 4 jaar. Op een dag mag hij naar Villa Pardoes. Het belooft een super leuk en magisch verblijf te worden. Hij wordt er in de watten gelegd met allerhande super fijne activiteiten en hij krijgt ongelofelijk leuke cadeautjes. Op een morgen krijgt hij ook de fameuze magische schoentjes van ‘Develab’ aangemeten. Emiel kan plots zowaar enkele stapjes zelfstandig zetten. Een nieuwe wereld gaat voor het ventje open.

De magische schoentjes van ‘Develab’ geven hem nieuwe krachten en brengen hem naar allerhande avontuurlijke plaatsen: Via een heuse safari tocht in de Beekse bergen, waar hij met zijn nieuwe magische schoentjes de olifanten, nijlpaarden, giraffen en zovele andere dieren van nabij kan aanschouwen, terug naar zijn droomkamer vol apen en leuke muurschilderingen in Villa Pardoes en ook de daarop volgende dagen brengen zijn magische schoentjes hem naar de meest feeërieke figuren in het Efteling Park: de elfjes, de trollen, Pardoes, de clowntjes…

Het zijn dagen vol overweldigende indrukken waardoor Emiel ’s avond moe en voldaan met zijn magische schoentjes naast zijn bedje gaat slapen. Met een grote glimlach op zijn gezichtje keert Emiel al snel naar dromenland om zijn avonturen van die dag verder te zetten.

 


 

Villa Pardoes bestaat dankzij de inzet van een groot aantal vrijwilligers, medewerkers en sponsoren die het belangrijk vinden dat ook ernstig zieke kinderen een onvergetelijke vakantie hebben. Samen werken we keihard om een droom te laten uitkomen. Develab wil daarbij helpen. Dat is waar we het voor doen. Meer weten over onze samenwerking met Villa Pardoes kijk dan hier.