Van tijgeren tot kruipen, opzitten, staan en zelfs de eerste stapjes; je kleintje leert super veel in het eerste jaar. Met de woonkamer als te verkennen terrein, de salontafel als optrekmogelijkheid en de bank als rustpunt gaat er een wereld voor ze open. Met de flexibele babyshoes van Develab kan het avontuur beginnen! Door de soepele antislip zool zijn de schoentjes uitermate geschikt voor de eerste stapjes van jouw uk. De schoentjes zijn verkrijgbaar in maat 19 tot en met 22.

De eerste stapjes zijn een mijlpaal in het leven van jou en je kleintje. De voeten krijgen plotseling een gloednieuwe functie. Om stap voor stap te leren lopen, zijn goede schoentjes een must. Develab brengt daarom ook dit najaar babyshoes een flexibele antislip zool. Daarmee kunnen kindjes hun voetjes moeiteloos afrollen en op gemakkelijke wijze leren lopen, springen, dansen, huppelen en rennen.

Waarom een flexibele zool?
Kinderen die net leren lopen willen de wereld ontdekken, maar tegelijkertijd zijn ze ook erg kwetsbaar. Het is belangrijk dat hun ontwikkeling vloeiend en probleemloos verloopt. Om goed te leren lopen, moeten de allerkleinsten schoentjes dragen die niet knellen. Daarmee kunnen ze hun voetjes namelijk de vrije loop laten. Om in die behoefte te voorzien, brengt Develab een speciale collectie uit die bestaat uit zachte, buigzame schoenen met een extra flexibele antislip zool. Deze ondersteunt de kindervoet optimaal bij het zetten van hun eerste stapjes.

De collectie: een lust voor het oog
Develab schoenentjes zijn niet alleen perfect om op te leren lopen, maar ook geweldig om te zien.  Stoere kindjes zetten de ene stap na de andere op in onze nieuwe najaarscollectie gemaakt van hoogwaardige materialen en super toffe designs. De collectie draagt de unieke stempel van Develab, maar wordt gekenmerkt door een frisse en vernieuwende twist. Met deze schoentjes wordt leren lopen nóg leuker. Klik hier voor de nieuwste boys en girls collectie!