Heb jij het al gehoord? Develab introduceert een toevoeging aan hun kinderschoenen lijn! Vanaf nu kunnen ook de allerkleinste kids rennen en ravotten op Develab babyschoentjes en schoentjes met extreem flexibele zolen. Door hun soepele zool zijn de schoentjes perfect geschikt voor de eerste stapjes van jouw uk. De schoentjes zijn verkrijgbaar in maat 19 tot en met 25.

De eerste stapjes zijn een mijlpaal in het leven van jou en je kleintje. De voeten krijgen plotseling een gloednieuwe functie. Om stap voor stap te leren lopen, zijn goede schoentjes een must. Develab komt daarom met babyschoentjes en een nieuwe lijn schoenen met een flexibele zool. Daarmee kunnen kindjes hun voetjes moeiteloos afrollen en op gemakkelijke wijze leren lopen, springen, dansen, huppelen en rennen.

Waarom een flexibele zool?
Kinderen die net leren lopen willen de wereld ontdekken, maar tegelijkertijd zijn ze ook erg kwetsbaar. Het is belangrijk dat hun ontwikkeling vloeiend en probleemloos verloopt. Om goed te leren lopen, moeten de allerkleinsten schoentjes dragen die niet knellen. Daarmee kunnen ze hun voetjes namelijk de vrije loop laten. Om in die behoefte te voorzien, brengt Develab een speciale collectie uit die bestaat uit zachte, buigzame schoenen met een extra flexibele zool. Deze ondersteunt kinderen optimaal bij het zetten van hun eerste stapjes.

De collectie: een lust voor het oog
Develab schoenentjes zijn niet alleen perfect om op te leren lopen, maar ook geweldig om te zien. Persoonlijke identiteit en verbondenheid staan centraal in de vrolijke collectie. Stoere kindjes zetten de ene stap na de andere op opvallend gekleurde schoentjes, bedrukt  met gave prints. De collectie draagt duidelijk het fleurige en unieke stempel van Develab, maar wordt gekenmerkt door een frisse en vernieuwende twist. Met deze schoentjes wordt leren lopen nóg leuker.

De verkooppunten check je via www.develab.nl/storefinder