Op 19 oktober was het dan eindelijk zover. Develab en alle 800 winnaars brachten een bezoek aan de musical Klaas Vaak in het Efteling Theater. Wat een feest!

Develab
Ieder seizoen geeft Develab vet coole prijzen weg. En dit jaar was dat niet anders. Maar liefst 800 Develab-fans waren de gelukkige winnaars van deze actie en mochten naar de musical Klaas Vaak in het Efteling theater. Een heel avontuur en natuurlijk een groot feest! Alle winnaars werden ontvangen en kregen naast de Klaas Vaak slaapmuts ook nog een hele gave Develab wintermuts! Na afloop was er een gezellige borrel en konden de kinderen ook nog op de foto met Klaas Vaak tijdens een heuse meet-and-greet. De dag kon niet meer stuk voor de kids!

De musical
Klaas Vaak bezorgt met zijn magische slaapzand kinderen over de hele wereld mooie dromen. Zo ook in het Sprookjesbos. Maar de laatste tijd lijkt het slaapzand niet meer te werken. Heeft Heks er iets mee te maken? En waar komt het zwarte zand vandaan? Bij het vallen van de nacht gaat Klaas Vaak samen met zijn trouwe vriend de uil op pad om het raadsel voor eens en altijd op te lossen.

Foto’s
Voor meer foto’s kijk je natuurlijk op onze Facebook pagina www.facebook.com/develab