Cool shoes for rebel boys! De zomercollectie van Develab zit weer vol met super stoere exemplaren.
Welke schoen is favoriet bij jouw zoon? Scroll naar beneden of klik op de maatgroepen om de collectie te bekijken.

Twijfel je tussen de verschillende modellen check dan de Schoenkiezer voor het juiste advies.

Maat: 16-19

De ukkepuk

Speciaal voor de ukkepuk die leert tijgeren, kruipen en opzitten heeft Develab speciale slofjes ontwikkeld. Gemaakt van flexibel, ademend leer voor de beste verzorging van de kleine, kwetsbare voetjes!

Maat: 20-29 (flex)

De nieuwsgierige stapper (flex)

De eerste stapjes al gezet, maar van echt veel lopen is nog niet echt sprake. De voetjes zijn nog volop in ontwikkeling en hebben de vrijheid nodig om te groeien. De stabiliteit is soms nog wat ver te zoeken. Daarom bestaan deze modellen uit zeer flexibele schoentjes. De extreem buigzame en soepele zool zorgt voor een goede voetafwikkeling, waar de extra versteviging in het hielstuk voor de juiste stabiliteit zorgt.

Maat: 20-29

De nieuwsgierige stapper

De nieuwsgierige stapper is al erg actief. Lopen gaat goed en met zijn nieuwsgierigheid is rennen de logische volgende stap. De speciale buigzame en soepele zool zorgt voor een goede voetafwikkeling!

Maat: 24-35

De dappere ontdekker

De dappere ontdekker is lekker actief. Lopen, rennen en ravotten wisselen elkaar af bij deze actieveling. In deze maatgroep zorgen het stevige hielstuk en de slijtvaste, soepele schoenzool voor de juiste steun en flexibiliteit die voor de groeiende voetjes van belang zijn.

Maat: 28-40

De coole groterik

De coole groterik doet alles waar hij zin in heeft. Touwtje springen, tikkertje en klimmen op het klimrek zijn voorbeelden van activiteiten die hij doet. Daarom vind je bij deze modellen stevige, ademende schoenen met een duurzame zool en goed voetbed.