Holidays are coming
De dagen worden korter, de nachten langer. Kerst zit er weer aan te komen. Een tijd van gezelligheid en tradities. Kneuterigheid ten top, waar je met dierbaren zo intens van kunt genieten. Mariah Carey’s ‘All I want for Christmas’ op maximaal volume, kerstballen die sneuvelen tijdens het optuigen van de boom, heerlijke geuren uit de oven, huissokken aan en spelletjes uit de kast. In deze blog hebben we nog een aantal tips voor je om Kerst extra leuk te maken. Making memories!

Alle ballen verzamelen
Ga je nog shoppen voor ballen? Laat de kinderen elk jaar een eigen kerstbal of andere kerstversiering uitzoeken. Of laat ze er zelf 1 maken. Het weerzien van hun eigen kerstballen in de loop der jaren is altijd een leuk moment en zorgt voor erg veel Kerstvreugde. En ga jij voor een strak gestylde boom? Laat de kids lekker hun eigen (kleinere) boom versieren. Houd jij die van jou ‘fashionable’ en kunnen de kinderen zich alsnog uitleven.

Daar zit brood in
Verras je kinderen elk jaar met iets nieuws. Zeker als ze niet meer piepjong zijn en kerst wat bewuster meemaken is dit superleuk. Stook samen een vuurtje in de tuin en rooster marshmallows. Smullen maar! Brooddeeg aan een stok is ook een erg leuk alternatief. Roosteren boven het vuur en opsmikkelen tijdens het kerstdiner. Of stiekem direct natuurlijk.

Aan tafel!
Een gezellig kerstdiner met kinderen is vaak een uitdaging. Sta je uren in de keuken je best te doen voor een heerlijk diner, is de eerste reactie ‘getver!’. De meiden van Lady Lemonade hebben dé oplossing… http://bit.ly/2AFaVWC

Kidsproof kerstvakantie
Eropuit met de kids in de vakantie scoort altijd. Van een leuke schaatsbaan tot een gave indoor speeltuin. Of gewoon gezellig thuis lekkere recepten uitproberen of iets moois knutselen. Op Kidsproof.nl vind je de leukste Eropuit tips bij jou in de buurt, maar ook superleuke bak- en knutseltips!  www.kidsproof.nl

Hé oliebol!
Oudjaarsdag begint met oliebollen, want die mogen op deze bijzondere dag niet ontbreken. ’s Avonds gezellig met de familie een spelletje doen terwijl middernacht nadert. En dan is het zover. Met een glaasje bubbels proosten op het nieuwe jaar terwijl de kids geen genoeg krijgen van het mooie vuurwerk buiten. Fijne jaarwisseling!

Namens het hele Develab-team wensen we jullie hele fijne en gezellige kerstdagen en een spetterend nieuwjaar!