Het is pas februari, maar bij Develab blikken we graag al vooruit op het voorjaar! In de loop van deze maand vind je in steeds meer winkels onze nieuwe collectie schoenen. Benieuwd? We vertellen je graag meer over de nieuwe collectie en showen je alvast een aantal voorjaars- en zomertoppers.

Het thema van de schoencollectie van Develab voor zomer 2016 is: we are connected. De spiksplinternieuwe collectie draait om identiteit, iets waar kids dagelijks mee bezig zijn. Opvallende kleuren, gave prints… Herkenbaar Develab, maar wel met een frisse en vernieuwende twist!

 

Knallende kleuren

Zowel de kleine meiden als jongens gaan stoer de zomer in met sneakers in gave knalkleuren. Wat dacht je van deze roze sneaker voor meiden en deze blauwe jongenssneaker met opvallende gifgroene zool? Nice!

41158_45941185_622

 

Viva la vintage

Schoenen met een vintage look zijn helemaal van nu. Vooral voor jongens mogen de shoes er gedragen uitzien: dit geeft ze een stoer accent. Voor meiden is deze trend subtieler, zoals bij dit schoentje: de metallic accenten geven deze ballerina een vintage look.

41223_62742090_859

 

In het wild

Een belangrijke inspiratie voor Develab is de natuur! Dit zie je bijvoorbeeld terug in de prints op onze schoenen. Voor de jongens zijn er stoere camouflageprints, voor meiden animalprints met een glamorous gouden tintje.

48043_55341182_229

Label it

Develab staat bekend om zijn liefde voor details en emblemen op schoenen. Ook in deze collectie zijn ze weer terug te vinden: van stoer Develab embleem tot shiny metallic ster. Met deze schoenen zijn kids verzekerd van heel veel bewonderende blikken van vriendjes en vriendinnetjes.

41142_62141233_624

Meer weten?

Enthousiast geworden? Dan wil je de shoes misschien wel in het echt bekijken. Via onze storefinder vind je eenvoudig een verkooppunt bij jou in de buurt. Bekijk ook de andere jongens- en meidenschoenen uit de nieuwe collectie.