Heeft jouw kleine ontdekker zijn of haar toffe Develab’s al aan? Met Pasen zijn er leuke activiteiten die je samen met familie en vrienden kan gaan doen. Nederland viert Pasen altijd uitgebreid met diverse festivals en markten. En aangezien veel mensen genieten van dit lange weekend, geven wij je een aantal tips voor de leukste paasactiviteiten voor zowel binnen als buiten de deur!

Laat de creativiteit de vrije loop

De weersomstandigheden zien er niet op zijn Paasbest uit deze dagen, maar dat mag de pret niet drukken! Pasen is namelijk niet compleet zonder het knutselen en schilderen van kuikentjes, eieren en paashazen. Dus print verschillende kleurplaten uit en zet de verfpotjes maar op tafel. Of maak leuke knutselwerkjes met een paasthema, zoals vingerpopjes of zelfgemaakte eierdopjes. Zin in wat lekkers? Deel cupcakes uit met suikereitjes en hagelslag.

Paasmarkten en festijnen

Op paasmarkten kan je vaak leuke koopjes scoren en genieten van lekker eten. Muziek, sfeer en gezelligheid staan centraal bij een paasmarkt en festijn. Voor de kinderen zijn er vaak leuke knutselhoeken, springkussens en attracties. Vaak zijn ook de winkels geopend en kan je ook nog kijken voor een mooie paasoutfit. Heb je inspiratie nodig? Lees dan even onze vorige blog. Kijk vooral bij jou in de buurt of er een markt of festijn wordt georganiseerd!

Wegwaaien op het strand

Als het weer een beetje mee zit is een dagje strand heerlijk om even te ontspannen en te relaxen samen met de familie. Sluit de dag af met een warm drankje en een handjevol lekkere paaseieren. Daarnaast zijn onze stevige Develab schoenen ideaal voor rennen, springen en lopen op het strand!

Dagje pretpark

Even een lekker dagje of weekend genieten in een pretpark? Ga met het hele gezin op stap en bezoek één van de leukste pretparken in Nederland, België of Duitsland! Ontdek de wereld vol wonderen of test je adrenaline in de spannendste achtbanen. Kijk je ogen uit in verschillende attracties en geniet van een grote roze suikerspin. Plezier gegarandeerd!

Ah Buitendag

Op Tweede Paasdag organiseert Albert Heijn is leuks, namelijk de AH Buitendag. De supermarktketen organiseert samen met boeren, kwekers en telers bij jou in de buurt een gratis open dag, waarbij je alles te weten komt over die bedrijven. Mega cool en super interessant om eens een kijkje te nemen in het boerenleven! Dat vinden je kids vast en zeker helemaal geweldig.  Klik hier voor een locatie bij jou in de buurt.