Een kindervoet een minivariant van een volwassen voet? Niets is minder waar! Kindervoeten zijn veel kwetsbaarder dan die van volwassenen. De voeten van een kind zijn volop in ontwikkeling en groeien zowel in de lengte als in de breedte. Dat vraagt om goede schoenen! Daarom heeft Develab, voor iedere levensfase van het kind, de perfecte schoen.

Develab is inmiddels bijna 15 jaar hèt Nederlandse kinderschoenenmerk voor ondeugende, fantasierijke en nieuwsgierige kids die weten wat ze willen en dol zijn op avontuur. Het merk is altijd in ontwikkeling en kwaliteit staat op nummer 1. Dit maakt de schoenen ideaal voor kinderen die buitenspelen, rennen en ravotten. o

Eerlijke en duurzame productie
Alle schoenen worden in Portugal op een eerlijke en duurzame manier gemaakt. De productie vindt dus nog steeds plaats in Europa en daar zijn we trots op! Vakmensen werken daar dagelijks met een flinke dosis passie en liefde aan het maken van de mooiste schoenen.
Zo worden Develab schoenen gemaakt in Portugal: Develab – de avonturen van Dave in de fabriek – YouTube

De beste schoen voor de kindervoet
Met Develab kinderschoenen worden de eerste stappen gezet richting een goede ontwikkeling van de kindervoet. Klaar om de wereld verder te ontdekken te veroveren! Zo ontwikkelen we ontwikkelen we per levensfase van het kind de perfecte schoen. Die fases worden verdeeld in de volgende thema’s:

Nieuwsgierige stappers / maat 19-22
De nieuwsgierige stapper heeft zijn eerste stappen gezet of loopt al actief rond. De voetjes zijn nog volop in ontwikkeling en hebben de vrijheid nodig om te groeien. Daarom zorgt de extreem buigzame en slijtvaste zool zorgt voor een goede voetafwikkeling, waar de extra versteviging in het hielstuk voor de juiste stabiliteit zorgt. De ideale schoenen voor de eerste jaren!

 

 

 

 

 

Dappere ontdekkers / maat 22-35
De dappere ontdekker is lekker actief. Lopen, rennen en ravotten wisselen elkaar af bij deze actieveling. In deze maatgroep zorgen het stevige hielstuk en de slijtvaste, soepele schoenzool voor de juiste steun en flexibiliteit die voor de groeiende voetjes van belang zijn.

 

 

 

 

 

Cool kids / maat 28-40
De coole groterik doet alles waar hij zin in heeft. Voetballen, TikTok dansjes en klimmen op het klimrek zijn voorbeelden van activiteiten die hij doet. Daarom vind je bij deze modellen stevige, ademende schoenen met een duurzame zool en goed voetbed.