Develab steunt Villa Pardoes!

  Develab haalt €3000,- op voor Villa Pardoes!
  – Waalwijk, 10.09.2008 – Develab is hét Nederlandse schoenenmerk voor ondernemende, fantasierijke en nieuwsgierige kids. Het Waalwijkse merk is dit voorjaar een samenwerking aangegaan met Villa Pardoes omdat zij van mening zijn dat ieder kind, groot of klein, ziek of gezond, een onbezorgde tijd moet kunnen beleven. 

  Om deze droom uit te laten komen heeft Develab besloten een steentje bij te dragen door middel van een sponsoractie. Develab heeft een aantal kinderen uit de Villa mee op avontuur genomen en voor hen het evenement ‘Model for a day’ georganiseerd. Samen met een professionele fotograaf zijn de kids met hun nieuwe Develab shoes op de foto gezet. Vervolgens zijn de fotomodellen de schoenen gaan testen en hebben zij een blog of vlog gemaakt. Deze zijn gedeeld met alle Develab fans om zo landelijke publiciteit te genereren voor dit goede doel.

  Daarnaast heeft iedere consument dit voorjaar bij aankoop van een paar Develab schoenen een actiekaart ontvangen met een code. Deze unieke code konden zij checken op de Develab website om kans te maken op een weekendverblijf in vakantiepark Oasis Parcs in Ouddorp. Bij iedere gecheckte code heeft Develab €0,50 cent aan Villa Pardoes gedoneerd. Door middel van een teller op de website hebben alle schoenenfans kunnen volgen hoeveel geld er tot dusver was ingezameld.

  Op 10 september is er samen met Pardoes en de kinderen een prachtige cheque uitgereikt. Develab heeft uiteindelijk een fantastisch mooi bedrag van € 3000,- opgehaald voor Villa Pardoes en het merk is daar ontzettend trots op. ‘Door middel van deze samenwerking hebben wij een bijdrage kunnen leveren en het mogelijk gemaakt voor deze kinderen om de wereld verder te ontdekken en alles even te vergeten. Iedereen van Villa Pardoes werkt keihard om deze droom uit te laten komen en Develab heeft daarbij mogen helpen. Dat is waar we het voor doen!’


  Develab gaat samenwerking aan met Villa Pardoes!
  05-02-2018

  Omdat wij van mening zijn dat ieder kind, groot of klein, ziek of gezond, een onbezorgde tijd moet kunnen beleven, is Develab een samenwerking met Villa Pardoes aangegaan. Alle kinderen zijn op hun eigen manier op zoek naar avontuur in hun leven en met een paar stevige Develab shoes aan de voeten kunnen zij de hele wereld aan!

  Villa Pardoes is een vakantiepark voor ernstig, mogelijk levensbedreigend zieke kinderen van 4 tot 12 jaar. Het park ligt in de bosrijke omgeving net naast attractiepart De Efteling. Develab shoes promoot buitenspelen, ontdekken en erop uitgaan voor kids, maar dat is niet voor alle kinderen mogelijk of vanzelfsprekend. Sommige kinderen brengen helaas meer tijd door in het ziekenhuis dan op het speelpleintje. Voor deze kids en hun familie is Villa Pardoes opgericht.

  Dit stukje sponsoring doen we onder andere door lid te zijn van de Villa club. Dit is een club waarin ondernemers een jaarlijks bedrag doneren aan Villa Pardoes, om het mogelijk te maken voor kinderen en hun familie om gratis gebruik te maken van een huisje.
  Daarnaast organiseert Develab dit voorjaar een actie waarbij iedere kopende klant een handje kan helpen. Ja ook jij kan meedoen met de winactie, door de code van de actiekaart uit de schoendoos te checken op onze site. Voor iedere gecheckte code doneert Develab een bedrag van €0,50 aan Villa Pardoes. Hierdoor steunt iedereen die meedoet aan de winactie indirect dus Villa Pardoes. Dit doen we om zo iedereen erbij te betrekken. Voor het wij-gevoel. Het gevoel dat iedereen een klein beetje meehelpt aan dit nobele doel.

  Als kerst op de taart hebben we Rosanne, Mats, Roos, Sven, Ethan, Vivienne, Emiel en Nona mee op avontuur genomen en voor hen het evenement ‘Model for a day’ georganiseerd. Samen met een professionele fotograaf hebben wij de kids met hun nieuwe Develab shoes op de foto heeft gezet. Samen hebben we er een superleuke en onvergetelijke ochtend van gemaakt. In de komende weken zul je de blogs en vlogs van alle kinderen kunnen volgen via onze Facebook en Instagram pagina.

  Villa Pardoes is onvergetelijk

  Sprookjesachtig vakantieverblijf, spierpijn van het lachen, vrienden voor het leven, even geen gedokter, een weekje onbekommerd genieten, tranen van geluk …. Villa Pardoes is heel veel. Vier woorden vatten alles treffend samen: daar vergeet je álles!

  Villa Pardoes biedt écht een onvergetelijke gratis vakantie. Voor gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind van 4 tot en met 12 jaar. Voor kinderen die dolgraag een tijdje aan iets anders willen denken dan hun ziekte. Voor broertjes, zusjes, ouders, opa’s en oma’s die dromen van een onbezorgde week samen. Even alles vergeten.

  Villa Pardoes bestaat uit twaalf ruime vakantiewoningen, aan elkaar geschakeld rondom de PicknickPlaats. Het gebouw heeft de vorm van een Slak op een Bloem. Kinderen kunnen er in een veilige en kleurrijke omgeving spelen. Ouders ontmoeten er lotgenoten. Ze kunnen er hun verhaal vertellen en ervaringen delen, soms tot laat in de avond.

  In Villa Pardoes worden avonturen samen beleefd. Met familie en vrienden. Met Ridders. Met Barbie. De sprookjes van 1001 Nacht komen er tot leven. Villa Pardoes is voor een weekje het warme nest waar je thuiskomt na een dag vol leuke activiteiten.

  Samen staan we voor Villa Pardoes

  Villa Pardoes bestaat dankzij de inzet van een groot aantal vrijwilligers, medewerkers en sponsoren die het belangrijk vinden dat ook ernstig zieke kinderen een onvergetelijke vakantie hebben. Samen werken we keihard om een droom te laten uitkomen. Develab wil daarbij helpen. Dat is waar we het voor doen.

  “Eigenlijk wil je helemaal niet op vakantie in Villa Pardoes. Want dat betekent dat je een ziek kind hebt. Maar wat er de afgelopen week hier met ons gebeurde, is zo bijzonder. Even leek het alsof Sam helemaal niet ziek was. Het ging weer om ons gezin, we hebben genoten.”
  (uit het gastenboek van Villa Pardoes)