De vakantie is in sommige delen van het land nog in volle gang. Maar dan komt binnenkort toch echt die eerste schooldag er aan. Een nieuw schooljaar, een nieuwe juf of meester, het nieuwe sportseizoen en natuurlijk een nieuwe rugzak en nieuwe schoenen ?.

We hebben wat inspiratie voor je voor een spetterende start.

Even lunchen
Verras de kids tijdens de lunch met een lekkere sandwich in een leuke vorm of met heerlijke fruitspiesjes. Het voedingscentrum heeft gezonde en originele tips voor je. En maak het nog leuker met een broodtrommelbriefje met een lieve tekst. Zo is lunchen op school altijd een feestje!


Too cool for school
De eerste schooldag zorgt altijd voor wat gezonde spanning. Nieuwe juf of meester, nieuw lokaal… Maak een cool startpakket met allerlei schoolspulletjes; een nieuwe drinkbeker of lunchbox, leuke potloden, misschien wel een nieuwe gym- of schooltas. Wedden dat ze de spanning een beetje vergeten?

Timeless Sports
Bij een nieuw schooljaar horen ook altijd een paar nieuwe schoenen. Onze najaars- en wintercollectie is speciaal ontwikkeld voor stoere en sportieve kids. Kinderen die graag buitenspelen, op avontuur gaan en de wereld willen ontdekken. Wil je weten hoe de nieuwe collectie eruit ziet? Neem dan snel een kijkje op onze website. Laat je weten wat je ervan vindt? Worden wij altijd blij van!  https://www.develab.nl