Timeless Sports

Ravotten in de bossen, mountainbiken door de modder of een potje basketbal op het sportveld. Elk avontuur wordt nóg leuker met schoenen van Develab. Het thema van de nieuwe Develab collectie voor winter 2017 is Timeless Sports. De shoes zijn dan ook perfect geschikt voor sportieve en ondernemende kids. Van stoere sneaker tot stijlvolle laars. Stuk voor stuk vernieuwend, casual en helemaal Develab.

De nieuwe Develab collectie staat bol van de eigenwijze schoenen in trendkleuren als groen, bordeaux, pastelkleuren en diverse tinten bruin. Actieve dudes en chicks zitten goed bij het merk: de sneaker blijft voor zowel voor meiden als voor jongens een belangrijk model. Maar ook liefhebbers van casual chic kunnen hun hart ophalen met de diverse lange meidenlaarzen en stoere jongensboots die de collectie rijk is. Natuurlijk zijn alle schoenen voorzien van speels tintje, zoals metallic accenten.

Stoer én aaibaar
Develab kids trekken er deze winter op uit op schoenen gemaakt van stoere leersoorten en gevet suède. Maar ook aaibare materialen zoals velours en reptiel ontbreken niet in de collectie. Het liefst worden de verschillende materialen allemaal gecombineerd in één schoen. Details zoals franjes, labels en opvallende veters geven de shoes een echte Develab look.