De meiden collectie van herfst & winter 2017 zit vol met prachtige exemplaren! Welke meidenschoen is jouw favoriet?
Scroll naar beneden of klik op de maatgroepen om de collectie te bekijken.
Twijfel je tussen de verschillende modellen check dan de Schoenkiezer voor het juiste advies.

Maat: 19-22

De kleine spruit

Je kleine spruit is veelal aan het kruipen. Soms worden de eerste stapjes al gezet, maar van echt veel lopen is nog niet echt sprake. De voetjes zijn nog volop in ontwikkeling en hebben de vrijheid nodig om te groeien. De stabiliteit is soms nog wat ver te zoeken. Daarom bestaan deze modellen uit zeer flexibele schoentjes met een antislipzool.

Maat: 20-25

De mini avonturier

De mini avonturier heeft haar eerste stapjes gezet en is sindsdien – al dan niet aan de hand – lekker aan het rondstappen. De voetjes zijn nog volop in ontwikkeling en hebben tijdens deze stapavontuurtjes goede steun nodig. Daarom hebben deze schoentjes een verstevigd hielstuk en is de zool sterk, maar ook erg buigzaam.

Maat: 20-29

De nieuwsgierige stapper

De nieuwsgierige stapper is al erg actief. Lopen is vanzelfsprekend en met haar nieuwsgierigheid is rennen de logische volgende stap. De stevige, soepele zool zorgt voor een goede voetafwikkeling, waar de extra versteviging in het hielstuk voor de juiste stabiliteit zorgt.

Maat: 28-40

De coole groterik

De coole groterik doet alles waar ze zin in heeft. Touwtje springen, tikkertje en klimmen op het klimrek zijn voorbeelden van activiteiten die ze doet. Daarom vind je bij deze modellen stevige, ademende schoenen met een duurzame zool en goed voetbed.

Login

Lost your password?