Develab: Life is a Festival Develab zomercollectie 2017

Met fashioninvloeden van over de hele wereld wordt het leven één groot feest. Develab presenteert het thema voor de nieuwe kidscollectie van zomer 2017: Life is a Festival. Spring op de fiets, bouw kastelen op het strand, drink water uit een kokosnoot. Doe wat je leuk vindt en doe het met schoenen van Develab! De nieuwe collectie is herkenbaar, prikkelend fris en verrassend kleurrijk.

Water als inspiratie
De nieuwe collectie van Develab bestaat vooral uit kleurrijke schoenen met natuurlijke materialen en coole prints. Water is een belangrijke bron van inspiratie en de kleur blauw komt op verschillende manieren terug. Daarnaast heeft de meidencollectie veel pastelkleuren. De jongens kunnen shinen met opvallende fluordetails en stoere grijstinten.

Natuurlijke materialen
Avontuurlijke chicks en eigenwijze kerels gaan deze zomer voor schoenen van leer, maar ook andere natuurlijke materialen zoals suède, katoen en touwdetails ontbreken niet. Sporty sneakers zijn het gehele seizoen onmisbaar, dus ook daarin is volop te kiezen.

Tropische details
Develab kiest altijd voor een hoogwaardige afwerking en bijzondere details. Denk aan schoenen met touwpatronen en finishings van parelmoer of met een used look. Gevlochten leersoorten en franjes brengen het tropische in de kids naar boven. Een metallic afwerking geeft schoenen een opvallende high tech look.

Login

Lost your password?